Gastenboek De Erfgenaam

Heb jij de city escape al gedaan? Laat ons -en de bezoekers van deze website- weten wat je ervan vond!

Gastenboek De Erfgenaam

Heb jij de city escape al gedaan? Laat ons -en de bezoekers van deze website- weten wat je ervan vond!

Gastenboek De Erfgenaam

Laura van de Werf: 

De city escape is waanzinnig slim in elkaar gezet, het is echt een hersenkrakertje, maar des de groter is de blijheid wanneer je weer iets nieuws weet op te lossen! Het verhaal is ontzettend tof & je wordt er echt in opgezogen. Ik vond het heerlijk om het in de open lucht te kunnen spelen. Geen last van benauwde kleine ruimtes, dus ook echt voor iedereen toegankelijk. Je voelt je een soort van avonturier als je zo samen door Oosterhout banjert. Ik raad iedereen aan om deze ervaring aan te gaan. Een geslaagde middag for sure 🙂


 Luuk: 

Het verhaal, de spelelementen, de spanning & tijdsdruk.. het viel allemaal samen. Het is onwijs goed bedacht en vanaf moment één wil je er alles aan doen om dit mysterie op te lossen. Kortom: geweldig!


 Annemiek: 

City escape zat erg leuk in elkaar. Leuke opdrachten, waarvan het oplossen van de raadsels soms best wel pittig was. De hulplijn die we konden bellen voor een extra hint is dus best een paar keer goed van pas gekomen. Erg leuk om met een heuse schatkist op pad te mogen. Kist was niet te zwaar, dus prima te doen om deze mee te nemen.


 Wendy en Britt: 

Een superleuke ervaring in ons eigen Oosterhout! Een goed verhaal met leuke en soms echt wel pittige opdrachten om dit avontuur tot een goed einde te kunnen brengen. Zeker een aanrader voor iedereen die van een uitdaging houdt!


 Thijs: 

Een nog niet eerder ontwikkeld concept in Oosterhout! Goed uitgewerkt, het is niet zomaar iets waar je instapt, maar echt een verhaal met Oosterhoutse kenmerken en context. Geeft een nieuwe dimensie aan escaperooms en samen puzzelen. Zet je goed aan het denken en is niet altijd even makkelijk. Benieuwd naar wat er mogelijk nog komen gaat!


 Maurice: 

Deze was pittig. Maar ook heel leuk!