Momenteel is onze City Escape op aanvraag te boeken. Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Vermeld in uw aanvraag voor hoe veel personen u een city escape wil boeken, op welke datum en over hoe veel teams u uw groep wil verdelen.

De escape is te spelen met minimaal 2 en maximaal 5 personen per team. Er kunnen 6 teams tegelijk spelen in een race tegen elkaar.

Met hoe veel spelers is de City Escape te spelen?

Een team bestaat uit 2 tot 5 spelers. In totaal kunnen er 6 teams tegelijkertijd tegen elkaar spelen, dus met maximaal 30 spelers tegelijk.

Hoe werkt het?

In plaats van opgesloten te worden in een fysieke kamer krijgen jullie een kist vol puzzels en mysteries mee. Jullie verplaatsen je door het centrum van Oosterhout met het doel de nieuwe Erfgenamen van Vermeer te worden.

Wat zijn de kosten?

Per kist betaal je €60. Dat is met 5 personen per team dus maar €12 per persoon! Kom je met 6 teams tegelijk spelen? Dan is de zesde kist gratis.

Vanaf welke leeftijd is de City Escape te spelen?

Onze adviesleeftijd is 12+ om zelfstandig te kunnen spelen. Als de spelers jonger zijn is zeker het advies om onder begeleiding van een oudere speler te spelen.

De puzzels zijn uitdagend en ook voor volwassenen echt een uitdaging. Een perfect uitje voor het hele gezin dus!

Wat als het weer tegenzit?

De escape speelt zich volledig buiten af, dus we hebben zeker te maken met het weer. Met een beetje miezer is de escape prima te spelen, maar we begrijpen dat u liever niet door de stromende regen gaat. Mocht dat op de dag zelf toch het geval blijken, kijken we graag met u naar een andere datum / tijd.

Is de City Escape ook te boeken voor grotere groepen?

Jazeker! Nadat de eerste 6 teams terug zijn worden alle kisten weer gereset en kunnen er een half uurtje later gewoon weer 6 teams vertrekken!